Ni ne prva dama ne prva hči, je pa vsekakor v ospredju Trumpovega elitnega klana. Lara Trump, hči drugega sina predsednika ZDA, je v ekskluzivnem intervjuju znova izrazila svojo podporo zloglasnemu tastu in prepričanje, da bo Amerika pod strogo republikansko taktirko spet zablestela.

Zaradi vseh udarcev močnejši

»Prepričana sem, da se bo moj tast zapisal v zgodovino kot eden najboljših predsednikov ZDA,« je povedala Lara, pomočnica producenta oddaje Inside Edition pri CBS, in opozorila na neiskrenost medijev med burno kampanjo, ki so njeni družini poskušali nanesti veliko škode. »Zadnji dve leti sta bili za nas izjemno naporni. Deležni smo bili številnih udarcev, a zaradi vseh teh izkušenj smo še močnejši in še bolj povezani.« Lara, ki je v zadnjem letu velikokrat jasno in glasno podprla svojega tasta, vztraja, da je Donald Trump daleč od podobe, ki jo zadnja leta o njem rišejo mediji. Boljšega tasta si ne bi mogla želeti, nepremičninski tajkun, ki se je že v prvih mesecih vladavine zameril številnim svetovnim voditeljem, da je preprosto topla in ljubeča oseba: »Družina mu je na prvem mestu. Obožuje večerje, ko se za veliko mizo zberemo prav vsi. Skupaj se imamo zelo lepo in veliko se smejimo. Vedno najde čas za svoje najbližje in ima zelo veliko srce. Je zelo predana oseba in nikoli ne pozabi nagraditi zvestobe drugih. Štejem si v veliko čast, da je človek, kot je Donald Trump, moj tast.«Prva dama in prva hči sta ji v zgled

Žena Erica Trumpa se je med intervjujem poklonila tudi prvi dami Melaniji in svakinji Ivanki, saj sta ji obe v velik modni zgled: »Imata izjemen slog. Navdihujem se po številnih ženskah, seveda pa uresničujem tudi svoje zamisli. Vsaka ženska je enkratna in vedeti moramo, da smo najprivlačnejše takrat, ko smo samozavestne in ko se dobro počutimo v svoji koži.« Svoj modni slog pa bo morala v prihodnjih mesecih nekoliko prikrojiti, kajti Lara in Eric bosta septembra povila prvega otroka. Donald Trump bo tako že v deveto postal dedek, a bo vnučka zaradi selitve v Washington verjetno videl le poredko. Lara in Eric namreč živita v predmestju New Yorka, v podeželski idili, z dvema štirinožnima prijateljema, no, in kopico agentov iz ameriške tajne službe, ki varuje vse ožje družinske člane ameriškega predsednika.