V podjetju Beko se zavedamo treh pomembnih stvari, ki jih zasledujejo uporabniki, ko izbirajo nove kuhinjske naprave. Vrhunska kakovost, sodoben dizajn in cenovna dostopnost. Toda tokrat smo šli še korak dlje. Za vas smo pripravili spletno aplikacijo, kjer boste kuhinjske aparate lahko videli tudi v dejanskem prostoru.

Kaj je Kuhinja je Beko?

Je spletna aplikacija, ki vam omogoča, da pred nakupom naprav dobite zelo dober občutek, kako se posamezna naprava Beko prilega izbranemu slogu kuhinje. Izberite tip kuhinje, ki najbolj ustreza vašemu načinu življenja, vašemu okolju in željam. Ko boste vstopili v posamezno kuhinjo, se prava zabava šele zares začne. V vsako kuhinjo boste lahko umeščali kuhinjske naprave (hladilnik, pečica, plošča, napa, mikrovalovna pečica in pomivalni stroj) in takoj videli, kako aparati sovpadajo z barvnimi odtenki in izbranim tipom kuhinje. Spremenite barvo kuhinje, kuhinjskih omaric in celo pulta ter z vsakim klikom boste bliže temu, kar si zares želite izbrati za svojo novo kuhinjo.

Kako deluje aplikacija Kuhinja je Beko?

Ko boste vstopili v spletno aplikacijo, vas bo pričakal nabor štirih tipov kuhinj.

Postanite pravi Chef, v udobju svojega doma. Chef kuhinja je ustvarjena za tiste, ki želijo s sodobnimi tehnologijami kuhinjskih naprav svoje kulinarične veščine ponesti na najvišjo raven.

Trend kuhinja bo navdušila uporabnika, ki v kuhinji išče širok nabor tehnoloških funkcij, kakovostno delovanje, trendovsko oblikovane izdelke, hkrati pa želi z varčnim delovanjem poskrbeti še za zeleno okolje. S trend kuhinjo boste sodoben način življenja prenesli tudi v svojo domačo kuhinjo.

Rustikalna kuhinja bo zbudila kreativnost tistih, ki iščejo navdih v receptih babic, a jim želijo dodati sodoben pridih in okuse. Rustikalna linija je namenjena tistim, ki prisegajo na sodobno kakovost in toplino tradicije.

Klasična kuhinja je namenjena tistim, ki iščejo brezčasnost, enostavne linije in toplino ter hkrati prisegajo na uporabo varčnih naprav, ki se jih lahko enostavno umesti v domala vsako kuhinjo.

Kaj še omogoča aplikacija?

Ko boste sestavili popolno kuhinjo, lahko svoj izbor delite na družabnih omrežij, lahko ga sebi ali svojim bližnjim pošljete po elektronski pošti, lahko pa si celotno kuhinjo z izbranimi napravami tudi prenesete na svoj računalnik, dokument natisnete in se odpravite do najbližjega prodajalca izdelkov Beko, kjer vam bodo z veseljem pripravili želen izbor.

Spletna aplikacija Kuhinja je Beko vam vsekakor pomaga sestaviti popolno kuhinjo in jo opremiti s pravimi kuhinjskimi napravami.