Naj najprej zaidem v Belo hišo in na tamkajšnji sprejem srbskega in kosovskega predsednika, kjer sta 12 let po razglasitvi neodvisnosti Kosova vpričo ameriškega predsednika podpisala za nekatere zgodovinski sporazum o gospodarskih odnosih, ki naj bi normaliziral odnose med državama, za druge pa le piar papir za velikega gostitelja. Ne razumem sicer najbolje, zakaj je bilo treba to podpisati prav v ZDA pred/ob njihovim predsednikom in rekli boste, da ne razumem zunanje politike, a verjetno jo razumem še predobro in ravno zato se mi porajajo taka, morda za koga nesmiselna vprašanja. 

Kako se lahko kakšen drug državnik osmeši, ko se kot mali fantek, ki je dobil čokolado od bogatega in velepomembnega strica, hvali s »posvečenim« svinčnikom, ki ga je do...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.