Vse oči so bile uprte v Harryja in Meghan, ki se od rojstva Archieja redko kažeta v javnosti, ko sta sinoči v gala opravi stopila na tokrat tematiki filma primerno rumeno preprogo. Premiera Levjega kralja ni bila samo oddih od kraljevih obveznosti, saj je princ izkoristil priložnost, da s projekcijo podpre svoje dobrodelne projekte, in zato sta si zakonca Sussex vzela veliko časa, da sta pozdravila tudi vse ustvarjalce filma in goreče oboževalce, ki so nanju čakali na ulici. 

Prav posebno pa je bilo srečanje z Beyonce in njenim soprogom Jay-Zjem, saj ni skrivnost, da obe zvezdnici druga drugo že dalj časa občudujeta. Meghan je nekoč na svojem instagramu zapisala, da ne bo nikoli tako kul kot pevka, glasbenica pa je vojvodinjo februarja v objavi na instagramu oklicala za »Melanirano Mono« ali temnopolto kraljico, ko je na fotografiji skupaj z Jay-Zjem pozirala pred portretom Meghan v kraljevski opravi. 

Prijateljstvo preko družbenih omrežji je sedaj končno dozorelo v živo, saj sta si zvezdnici na premieri naravnost skočili v objem, očividci pa so Beyonce Meghan zaslišali reči »Moja princesa«. Kraljevi in glasbeni par sta nato navdušeno klepetala, Beyonce in Jay-Z, ki imata že tri otroke, prvorojenko Blue Ivy in dvojčka Rumi ter Sir, pa sta Meghan in Harryju dala tudi nekaj starševskih napotkov. 

»Najboljši nasvet, ki ti ga lahko dam, je, da si vedno vzameš tudi čas zase,« je Jay-Z zaupal princu po tem, ko mu je čestital za rojstvo prvorojenca. Tudi Beyonce je čestitala Meghan in ji zaupala »Dojenček je čudovit. Obožujeva vaju.« Ameriška zvezdnika sta na premiero Disneyjevega filma, ki bo najbolj navdušil prav otroke, pripeljala le najstarejšo Blue Ivy, dvojčka, ki sta prav predvčerajšnjim dopolnila dve leti, pa pustila doma. »gotovo bi bila rada tukaj,« je povedala Beyonce »A ju ne vzameva na vsako potovanje in sta zdaj doma,« je razložila pevka. 

Meghan in Harry sta na premieri spoznala tudi druge filmske ustvarjalce, pod Levjega Kralja se je namreč podpisalo kar precej slavnih imen, med drugim tudi glasbenik in producent Pharrell Williams, ki je prispeval glasbo za film, in legendarni Elton John, katerega glasba je zaznamovala že animirani prvenec Levjega Kralja iz leta 1994. 

Britanski zvezdnik je bil prav tako deležen toplega objema Harryja in Meghan, saj sta s princem tako dobra prijatelja, da je Elton lani zaigral celo na njuni poroki. 


Se odpravljate na potovanje? Bodite previdni nastanitvi, saj lahko domov prinesete tudi stenice. Odkrijte, kje se najraje skrivajo