Koža na obrazu je v primerjavi z drugimi deli telesa nežnejša in prav zato tudi bolj občutljiva. Ena njenih temeljnih funkcij je ustvarjanje zaščite, s čimer prepreči škodljivim snovem, da bi prodrle v naše telo. Njena tekstura je tako nenehno izpostavljena zunanjim vplivom, zato je zaščita še toliko pomembnejša.

Nova negovalna linija Acqua alle Rose vam omogoča, da zasijete v svoji naravni lepoti in odkrijete skrivnostno moč plemenitih vrtnic. Izdelke Acqua alle Rose odlikuje kar 95 % sestavin naravnega izvora, ki ohranjajo zdrav in mladosten videz vaše kože. Prepustite se kombinaciji izvlečkov petih izbranih žlahtnih vrtnic, divje vrtnice Rosa Canine, stoletne vrtnice Centifolia, vrtnice Mosquete, damaščanske in galske vrtnice, ki vas bodo očarale in postale del vaše vsakodnevne rutine.


Čiščenje kože s skrbno izbranimi izdelki bo odpravilo skrb glede odvečnih olj, odmrlih kožnih celic, ličil in drugih onesnaževalcev. Nova negovalna linija Acqua alle Rose za odstranjevanje ličil, nečistoč in prašnih delcev z vašega obraza ponuja več izdelkov, zato ne bo težko izbrati pravega:

(1) ČISTILNI ROBČKI ACQUA ALLE ROSE

Nega vašega obraza naj se začne s čistilnimi robčki Acqua alle Rose, ki so dermatološko in oftalmološko testirani. Svilnato mehki robčki zagotavljajo svežino in hidratacijo vaše kože. Prepojeni so z rožnim eliksirjem in micelarno vodo, ki vsebujeta izvlečke plemenitih vrtnic. Učinkovito odstranijo ličila, hkrati pa očiščijo in negujejo kožo na vašem obrazu. Predstavljajo hiter in enostaven način odstranjevanja ličil, hkrati pa osvežijo in negujejo vašo kožo brez drgnjenja in izpiranja v enem samem koraku. Zaradi pomirjevalnih in obnovitvenih lastnostih jih lahko brezskrbno uporabljate tudi na občutljivem predelu okoli oči. Ne vsebujejo alkohola in poskrbijo, da je vaša koža mehka in zaščitena pred zunanjimi toksini.

(2) TONIK ACQUA ALLE ROSE

Ko odstranite vse nečistoče, si privoščite razvajanje s tonikom Acqua alle Rose, ki omogoča, da koža ostane tonirana, elastična in mladostna. Njegova formula je obogatena z izvlečki plemenitih vrtnic, ki kožo navlažijo, pomirijo in osvežijo. Odstranjuje znake utrujenosti, vaši koži pa ponuja sijoč videz ter jo ščiti pred zunanjimi škodljivimi snovmi, pordelostjo in draženjem. S pomočjo tega rožnega eliksirja se znebite različnih vrst nečistoč s površine kože in pripomorete k spočitemu videzu. 

(3) KREMA ACQUA ALLE ROSE PROTI GUBAM

Po osvežitvi kože s tonikom nego obraza končajte tako, da kožo dobro navlažite in jo zaščitite pred zunanjimi škodljivimi snovmi. Blagodejen učinek na zrelo kožo ima krema proti gubam Acqua alle Rose INTENZIVNA NEGA z izvlečki rjastordečega šipka (Rosa Mosquete), ki globinsko prodira v kožo, učinkovito ohranja tkiva in spodbuja njihovo obnovo med spanjem. Njena lahkotna tekstura ponuja občutek udobja in je obogatena s flavonoidi in antioksidanti, ki so ključ do spodbuditve obnovitve tkiv in upočasnitve nastanka gub. Izbirate pa lahko tudi med drugimi kremami iz linije Acqua alle Rose, ki so vam pisane na kožo.