Rade se sprostijo in prepustijo domišljiji, preizkušajo nove položaje in se ne ozirajo na konservativne zadržke. A vendarle jih naravna nagnjenost k preudarnosti včasih ovira na poti do popolnega užitka. Poglejmo si najpogostejše ženske napake v spolnem življenju. Grešite tudi vi?

Čakate, da ste povsem razpoložene za seks. Dejstvo je, da je le redka pripravljena za akcijo brez spodbude partnerjevih dotikov in poljubov. Motivacija ne pride vedno sama od sebe! Dajte dragemu priložnost, ki bo možgane in telo skorajda zanesljivo spodbudila do vzburjenja, vsega, tako tudi seksa ne, pač ne morete vedno vnaprej načrtovati.Partnerjeve potrebe postavljate pred svoje. Ne boste nič boljše ljubimke, če si boste nenehno prizadevale zgolj za zadovoljevanje partnerjevih potreb. V seksu boste tako uživale manj, kakor če bi postavile tudi svoje zahteve in pričakovanja v ospredje – ni treba, da ste sebične, a nikakor ne pozabite na svoje potrebe in želje!

Če mu ne gre, ste prepričani, da je krivda na vaši strani. Napaka! Včasih si seksa preprosto ne želijo, pa vas nočejo razočarati ali prizadeti, niso razpoloženi, morda so depresivni ali imajo težave z erekcijo, za kar sta lahko preprosto kriva tudi utrujenost in stres.

Kaj si mislite o svojem telesu? Če niste samozavestne oziroma ste preobremenjene zaradi neželenih maščobnih oblogic na določenih predelih, boste v seksu uživale mnogo manj. Dejstvo je, da si vaš dragi želi spolnosti z vami in se pri tem ne ozira na vsako podrobnost na vašem telesu, saj vas obožuje v celoti. Sprostite se in uživajte!Pozabili ste na domišljijo … Tudi če sta skupaj že zelo dolgo, še ne pomeni, da morate prenehati fantazirati. Daleč od tega! Sušna obdobja bodo zanesljivo odpravili prav sanjarjenja in domišljija, zato nikar ne mislite, da ste za kaj takšnega prezrele ali prestare. Seksi in vroči scenariji v vaš glavi vam bodo dvignili spolno slo, kdo ve, morda boste kaj celo uresničile!