Skozi vse leto radi nastopajo, ob pustnem prazniku pa svojo igrivo naravo pripeljejo na novo raven. Na odru ali za njim, navihanosti jim ne manjka!


Tanja Žagar, pevka: "Pust mi je že od nekdaj zelo pri srcu, saj je to čas, ki je poln veselja, pozitivne energije, petja, plesa in druženja. Po naravi sem štoserka, tako da sta ta odštekanost in hec, ki ju pust prinaša, prava zame. Lepe spomine na pust pa imam že iz otroških dni, ko smo se skupaj s staršema vsako leto oblekli v maškare in se odpravili na pustni ples. Idejo za masko največkrat dobim v zadnjem trenutku, zadnjih dvaindvajset let pa pustno soboto preživljam na odru, od koder imam vsako leto čudovit razgled na raznorazne, zelo zanimive in izvirne maškare."


Rebeka Dremelj, pevka: "Vsako leto se oblečem v maškare najmanj trikrat. Najprej se na postno soboto dopoldne našemimo z družino. Zvečer imamo z bandom praviloma nastop, letos sicer ne, tudi takrat smo maškare. Na pustni torek cela družina obišče povorko v domačem kraju. Izbira maske je precej zahtevna stvar, ko izbiram masko za nastop, moram razmišljati tudi kaj bodo člani banda, da smo skupaj celota. Bili smo že pirati, kavbojci, indijanci, okostnjaki in Miki miške. Ko masko zbiram s hčerko Šajano, tudi pazim, da pašemo skupaj. Prvo leto smo bili vsi trije pikapolonice, potem miki miške, bili smo tudi škratje, takrat je bila Šajana Nodi. Lani smo bili mačke, letos pa se težje usklajujemo. Šajana želi biti zlatolaska, jaz sem potem lahko čarovnica (za to niti ne potrebujem maske!), Sandi bo pa močerad! Tukaj je seveda še Sija, ona pa je podedovala Šajino pikapolonico. Komaj čakam pust, všeč mi je, ko smo vsi malo nori in za to ne rabimo opravičila. Od vedno je malo otroka v meni. Kostume redno nabavljam v party shopu v koloseju, kjer res nikoli ne razočarajo."


Jernej Tozon, skupina Čuki: "Odkar sem član skupine Čuki, pustovanje vsako leto preživljam kar na odru! V kaj se Čuki našemimo, je odvisno od zadnje pesmi, ki smo jo izdali, skušamo si izmisliti nekaj na to temo. Osebno se najraje našemim v klovna, saj ga doživljam izrazito pozitivno, rad zabava ljudi in otroke!"


Alya, pevka: "Fotografija je s pustovanja, kjer smo se našemili v čebele!"


Tim Kores, glasbenik: "Letos bom za pusta to, kar bi nekateri morali biti vsak vikend. Ne gre le za pustno masko, temveč tudi za osveščanje: Kaj narediti s staro jogi prevleko?"


Manca Špik, pevka: "Brez skrbi, nisem zamenjala poklica! Bom pa vseeno aretirala vse, ki ne bodo hoteli žurati pod mojim odrom!"


Kaj boste pa letos vi?