Ne prikrivate, da ste letnik 1970. Sicer pa danes, ko pravzaprav na vsakem koraku lahko goljufamo naravo, štirideset plus niso kdo ve kakšna leta.
Ne. (Zategne.) Po duši sem še zelo otrok. Nagajiva sem. Čeprav, da ne bo pomote, znam biti tudi blazno resna.

Zdi se mi, da bodo taki, kot sem jaz, nekaj posebnega čez deset let – ko bom imela kakšno gubo več in ne bom vsa sumljivo zategnjena. 

Dovolite, takole je zapisala pokojna astrologinja Meta Malus, ko je pogledala v vašo rojstno karto: »Eno življenje ji ne bo zadostovalo, da bi odkrila vsa področja, ki jo zanimajo, da bi se preskusila v vsem, kar jo privlači – in se naučila vsega, kar se ji zdi vredno spraviti v spomin.«<...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE