Vojvodinja Kate zdaj kar sije od zdravja, nosečnost, že tretja po vrsti, zdaj očitno poteka skorajda nemoteno. Kot je zaupala mati princa Georga in prinese Charlotte, ji slabost še vedno občasno nagaja v jutranjih urah, sicer pa preostali del dneva že zmore preživeti brez posebne pomoči ali počitka. 

Z možem, princem Williamom, sta se tako v torek udeležila prireditve v Buckinghamski palači, posvečene svetovnemu dnevu zdravja, spomnimo, zakonca Cambridge sta velika podpornika organizacij, ki se ukvarjajo s čustvenimi stiskami in odpravljajo stigmo, povezano z duševnimi tegobami.Kate, ki je včeraj v prikupni modri obleki razodela tudi zaobljen trebuščke, in William ter princ Harry so tudi skupaj na čelu projekta odmevnega projekta Heads Together (pobudnica kampanje naj bi bila pred leti prav Kate), ki se osredotoča predvsem na mlade z duševnimi težavami, njihova prizadevnost pa se je dotaknila že tisočih. Spomnimo, v minulem letu sta pomemben korak naredila tudi sama princa, ko sta spregovorila o spopadanju z materino smrtjo, ki ju je doletela prav v ranljivih najstniških letih, s tem ko sta javnosti odprla svoje srce in dušo, pa sta spodbudila številne druge.Princa ter vojvodinja se bodo v prihodnjem obdobju posvečali predvsem uradnim dolžnostim na domačih tleh, spomnimo, Harry je minule tedne preživel v Torontu, kjer živi in dela njegova ljubezen Meghan Markle in kjer je nedavno znova organiziral športne veteranske igre Invictus Games. 


Vam je všeč Katina tokratna modra modna oprava? Sinjemodra čipkasta kreacija je delo angleške oblikovalke Alice Temperly. Za vas pa smo poiskali dva sanjska romantična in ugodnejša približka.


Obleka Eclipse, Temperly London