Pred časom sta praznovala prvo obletnico poroke, svojo ljubezen pa sta zdaj kronala še z otrokom. Par se je poročil lani v Toskani, zaljubljenca pa nikoli nista skrivala želje, da si želita družine. 

Zdaj sta si jo ustvarila s prikupno Genevieve, dobro obveščeni viri pa pravijo, da sta 26-letna Kate in 35-letni Justin šele začela in da bosta zanesljivo imela kopico otrok. Športnik se je že ob novici, da pričakujeta, ženi ganljivo poklonil z zapisom, češ da je ponosen, da bo njunega otroka vzgajala tako čudovita ženska, kot je Kate.Da bo hčerke učila pravih vrednot, je potrdila tudi na začetku letošnjega leta, ko je razburila vodilnega moža znamke Guess, za katero je tudi sama pozirala, in ga obtožila spolnega in čustvenega nadlegovanja žensk. Paul Marciano je sicer navedbe Uptonove odločno zanikal, a je nekaj mesecev pozneje vendarle odstopil s položaja kreativnega direktorja.

Kate Upton, ki se je pred leti tudi sama spogledovala s profesionalno športno kariero, tekmovala je namreč v konjeništvu, se je že pri šestnajstih zapisala modni industriji, kjer je v nasprotju s presuhimi stanovskimi kolegicami navdušila z oblinami. Leta 2014 ji je revija People namenila tudi naziv najbolj seksi ženske na svetu.