Kamenko Kesar: Žena je tista, ki vodi igro

Po uspešnici Mene ne bo noben jebo je Kamenko Kesar, vodja marketinške agencije Adrema, izdal novo knjigo z naslovom Žena ima vedno prav. Sam pravi, da je biblija za vse ženske in moške. »Vedno mislim, kakšen frajer sem in kako 'vodim' najin odnos, a vedno se zgodi, da je v bistvu žena tista, ki vodi igro,« zaupa. »Zato sem prepričan, da je žena tista, ki ima vedno prav. Pa ne samo v mojem zakonu, v vseh zakonih tega sveta.« Čeprav bi si morda želel, da je vsebina knjige izmišljena, ni: »Rad bi vam povedal, da čeprav v tej knjigi zmerom zmaga žena, je v resnici nasprotno. Pa ni. Rad bi vam povedal, da poznam način, kako postati glavni. Pa ga ne. Rad bi vam povedal, da sem v isti godlji kot vsi vi. Žal mi je.« In ker nam vsem vročina že pošteno načenja možgane, so temu primerna tudi vprašanja.

Menite, da moški postajajo tujerodna, celo agresivna (živalska) vrsta?

Nekateri moški so od nekdaj takšni; se prav spomnim lepo zagorelih črnolasih fantov na morju. Ti so klasični primer omenjene vrste – tujerodni, torej rojeni v tujini, in s svojim osvajalskim pristopom dosti bolj uspešni od mene. Nekatere moje znanke so podlegle.

Žena ima vedno prav, v redu. A če bi bila meja nebo, kdaj bi potihem verjeli, da se moti?

Pri moji ženi je dovolj že, če je meja matematika. Tam sem jaz kralj.

Kaj bi rekli sebi, ko ste bili še mladi in neobremenjeni z bremeni zakona po svetu vandrali?

Iz prve roke lahko povem, da ni pomembno, kaj bi rekel, ker se ne bi poslušal. Mnogi modrejši in pametnejši od mene so poskusili. Ni jim uspelo.V kolikšni meri je soproga posegala v finalni videz (in vsebino) knjige? Morda – glede na naslov – avtor knjige sploh niste.

Z ženo bi rada jasno in glasno povedala, da je avtor knjige moj mož in da nisem vplivala na vsebino, kot tudi ne na naslov.

Če vas v prvi knjigi »nihče ni jebo«, v drugi pravite, da »ima žena vedno prav«. Kaj je zdaj res?

Počakajmo na tretjo knjigo, bo situacija malo bolj jasna. Trenutno sem še sam zmeden.

Kdaj vam je žena nazadnje rekla, da imate prav? Sploh kdaj?

Pri četrtem vprašanju.


Ena od zgodb iz Kamenkove nove knjige z naslovom Vsi moški smo dobri v postelji
Dejstvo je, da smo vsi moški dobri v postelji. Dokler prvič ne seksamo. Takrat se pojavijo težave. Pa nismo sami krivi za to. Punce nam, verjetno nehote, totalno sesujejo ego. In potem moški to bolečino vlečemo iz razmerja v razmerje in katastrofi ni videti konca.
Jaz sem se, recimo, prav tako rodil kot dober v postelji, a sem na svojo smolo naletel na punco, ki je uporabljala parfum, na katerega sem bil alergičen. Vsakič, ko sem se ulegel k njej in se prebijal k njenim ustnicam, sem ji namesto poljuba kihnil v vrat. Ona tega seveda ni opazila, ker sem izstrelek zadržal in kihnil vase, da me je skoraj razneslo. Edini zvok, ki sem ga spustil skozi sprednje zobe, je bil zvok zlobne miške. Ussssss. 
Enkrat sem na tak način čisto po naključju našel eno od njenih erogenih točk. Vsemu vzhičenemu se mi je uspelo spraviti nanjo, a sem vmes še kar kihal v njen vrat. Pomislil sem, da bi bilo bolje, če bi se malo odmaknil od njenega telesa in parfuma. Dvignil sem se torej visoko nad njo, zadosti stran. Toda, ko me je spet pritisnilo kihnit, nisem imel več kam. Predaleč sem bil od vratu, odeja je bila na tleh, rok nisem mogel dati pred usta, ker če bi jih premaknil, bi padel nanjo … Situacija je postala brezizhodna. 
Bejba je na srečo za trenutek zaprla oči. To je bilo kot naročeno. Sprostil sem se in se prepustil usodi. Zenice so se mi obrnile navzgor. Zadnji trenutek sem zakopal obraz med njene čudovite joške. Kihnil sem skozi zaprta usta in spravil iz sebe že znani »usssssss«.
Punca je odprla oči, se mi nasmehnila in spustila pogled na svoje prsi. Nekaj časa je buljila vanje. Nato je dvignila pogled k meni in presenečeno izjavila: »Nisem še videla, da bi komu prišlo zeleno.«

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE