»Nimam časa«, »Nikoli nimam pri roki dovolj sestavin«, »Zmanjkuje mi idej«, »Bom že za kosilo več pojedel« …, to so le nekateri od najbolj priljubljenih izgovorov, da zanemarimo zajtrk, ga preskočimo ali se v zadnjem trenutku odločimo za kakšno priročno bližnjico – masten in sladek obrok, od katerega nimamo prav nobene koristi.

Kakšen je »boombastično« kraljevski zajtrk

Predvsem okusen in hkrati hranljiv. In ker se zjutraj vedno mudi, smo zaspani in pogosto celo nejevoljni, je sanjski zajtrk tudi takšen, ki nam za pripravo ne bo vzel več kot minutko ali dve.

Hranljiv zajtrk je obogaten z minerali, vitamini in vlakninami, ni masten in ne vsebuje dodatnih sladkorjev. Pomembno je tudi, da izberemo živila z nizkim glikemičnim indeksom – da se tako počasneje spreminjajo v glukozo.

Ravno zaradi tega je oves ena od najbolj priljubljenih žitaric v naših zajtrkih, saj je obogatena z vsemi tistimi sestavinami, ki jih priporočajo nutricionisti. Oves velja za super živilo, ki si ga lahko privoščimo ne samo za zajtrk, ampak ga zlahka lahko vključimo še v marsikateri obrok dneva.

Torej: okus, polnovrednost in hitrost? Imate že kakšno idejo, kako bi pričarali takšen obrok?


Zajtrk po priporočilih nutricionistov


Na srečo bo priprava zajtrka po novem popolnoma preprosta. Na prodajne police je namreč prišel ovseni BOOM BOX, ki vam bo olajšal pot do bolj uravnotežene prehrane. Gre za »boombastično« novost, ki je nastala s pomočjo neprecenljivih strokovnih nasvetov strokovnjakinj za prehrano. Ovsene granole, kaše, napitki in keksi imajo poln okus, čeprav nimajo čisto nič dodanega sladkorja. Pa tudi umetnih arom ne.

Pokajo od ovsa, bogate so z vlakninami in primerne za vegane, saj 100 % temeljijo na rastlinskih sestavinah. Tudi obrok brez dodanega sladkorja je lahko slasten, sta dokazali nutricionistki Tena Niseteo in Karmen Matković Melki, ki sta pomagali pri razvoju vseh izdelkov BOOM BOX. Kot glavno zvezdo vseh izdelkov sta izbrali oves, ker vsebuje beta glukan, mineralne snovi in vlaknine ter tudi zato, ker blagodejno vpliva na prebavo.

Izdelki BOOM BOX vsebujejo vse, kar potrebujete. Primerni so tako za odrasle kot otroke, najlepše pa je, da se med seboj odlično kombinirajo in dopolnjujejo.


»Boombastična« novost: zdravo je lahko tudi okusno


Zabavni in raznoliki izdelki BOOM BOX rušijo vse mite o polnovrednih obrokih – da naj bi bili zapleteni za pripravo in povrhu vsega še neokusni in pusti. V resnici so prava rešitev za vse tiste, ki želite spremeniti svoj življenjski slog, ne da bi pri tem morali žrtvovati svoj prosti čas in se odreči okusnim jedem.

Izdelki BOOM BOX so najbolj razigrana novost tega poletja, saj vam bodo lahko popestrili obroke tudi na počitnicah, vam na hitro potešili volčjo lakoto na dolgi poti do morja, odlični pa so tudi kot hiter prigrizek na izletu v naravi.

Spoznajte vse izdelke BOOM BOX:

BOOM BOX OVSENE KAŠE


Začnite dan s klasiko malo drugače. Na voljo imate kar štiri različne okuse kaše. Razvajajte se s kombinacijo banane, čokolade in lešnikov, jabolka in cimeta, gozdnih sadežev in mandljev ter jagod in chia semen. Lahko jih pripravite z navadnim mlekom, še boljše in okusnejše pa so v kombinaciji z ovsenimi napitki BOOM BOX – takrat bo harmonija okusov še bolj »boombastična«!

Na voljo so v dveh embalažah: 300-gramska za v kuhinjsko omaro in 60-gramska za na pot.

OVSENI NAPITKI BOOM BOX


Topel za pocrkljat, ohlajen za osvežit – vedno je pravi čas za ovsene napitke. Okusite pravo ovseno harmonijo in ustvarjajte slastne kombinacije tudi z drugimi izdelki BOOM BOX. V kavici, kaši, sladicah, z granolo ali pa čisto brez vsega - v vašem najljubšem kozarcu ali najlepši skodelici.

Ovseni napitki BOOM BOX so narejeni na 100 % rastlinski osnovi. Izberite svoj najljubši okus: lešnike, mandlje, eksotični kokos ali ovseno klasiko z dodatkom kalcija, in se pripravite na ljubezen na prvi požirek.

OVSENI PIŠKOTI BOOM BOX


Vas kdaj sredi dneva zagrabi neustavljiva lakota ali želja po sladkem? Spoznajte svojega novega zaveznika v obliki slastnih keksov. Ti bodo zlahka našli svoje mesto v nahrbtniku, na potovanjih, v službi in v kampu. Si predstavljate, kako v senci borovca ležite v viseči mreži in ležerno hrustate svoje najljubše ovsene piškote? Neprecenljivo!

Okusi so prav za prste obliznit! Keksi z brusnicami, kakavom, kokosom ali navadni ovseni keksi so polni vlaknin in narejeni za slastno uživanje! Ko si boste naslednjič zaželeli nekaj sladkega, bo to vaša nova najboljša rešitev – brez slabe vesti!

BOOM BOX GRANOLA


Totalno ovsene granole so obogatene z izbranimi dodatki. En obrok skriva vse, kar potrebujete za pozitiven in energijsko poln začetek dneva. Granola se sicer lahko na vašem jedilniku znajde kadarkoli – ne samo za zajtrk, ampak tudi za kosilo ali večerjo: je odličen slasten prigrizek, ki ga lahko v svoji skledici uživate samostojno ali pa z dodatkom napitkov BOOM BOX.

Vaše brbončice bodo vesele »boombastičnih« kombinacij: eksotičnega kokosa in svežih gozdnih sadežev, izbrane mešanice mandljev in čokolade ter oreščkov, kjer se bahajo lešniki, indijski oreščki, mandlji in ameriški pekani.

Tudi granola je na voljo v dveh praktičnih pakiranjih za vse priložnosti – 300 g in 60 g.

Naročnik oglasne vsebine je Atlantic Grupa