Kako z določeno hrano lahko zapeljemo človeka v določenem astrološkem znamenju? S ščepcem erotike seveda. Odkrijte, katere sestavine bodo zanetile ogenj v vašem izbrancu ali izbranki. 

Oven 

Dinamični oven ljubi meso, po možnosti ostro začinjeno. Za svoj napadalni način življenja potrebuje mnogo beljakovin, pa tudi obilje surove hrane, kot na primer svežo papriko, solate (radič) in paradižnik. Samo s tako hrano ohranja odpornost in zmogljivost. 

Bik 

Krompir, testenine, polnozrnati izdelki s sirom in obilica sadja bikom dajejo vitalnost in energijo.

Dvojčka 

Njihova hrana mora biti uravnotežena, najboljša je mediteranska dieta z ribami, morskimi sadeži, zelenjavo in olivnim oljem.

Rak 

Enkrat letno je dobro, če naredijo dieto klinike Mayo, na katero so prisegale hollywoodske zvezdnice, denimo Elizabeth Taylor, in temelji na vsakodnevnem uživanju grenivke. Rakom namreč dobro dene, da redno prečistijo telo, sicer pa imajo radi blago hrano, polno vitaminov, predvsem vse, kar je domače.

Lev 

Ne mara omejitev, torej nikakršnih diet. Če sam opazi, da ima preveč kilogramov, se bo mogoče nekaj časa držal ločevalne diete, vendar samo z obilico sadja in tu in tam kakšnim sladkim dodatkom.

Devica 

Hitro in lahko hujša z ločevalno dieto, ker ima rada red in urejenost, sama odloča o svoji hrani in zna sestavljati pestre in odločne jedilnike. Sicer pa imajo ljudje v znamenju device radi mleko in mlečne izdelke in sezonsko sadje.

Tehtnica 

Tehtnica, izbirčna estetičarka, ljubi majhne porcije okusne hrane na velikih krožnikih in seveda srebro in porcelan na damastnem prtu. Pazi na svojo postavo in se hitro odloči za sadno dieto, z malokaloričnimi sladicami pa si sladi življenje.

Škorpijon 

Prefinjen okus škorpijonov ne prenese slabe hrane, karkoli dobijo na mizo, mora biti odlično. Če pa je še ekološko in dobro začinjeno, je uspeh zagotovljen.

Strelec 

Njegov način življenje je hiter, zato potrebuje in obožuje z beljakovinami nabito hrano in kot sladico obilico raznovrstnega sadja.

Kozorog 

Obožuje specialitete vseh vrst, kar se mu hitro pozna na telesu. Lahko ga je pregovoriti za ločevalno dieto, če mu jo sestavite iz raznovrstnih mesnih, sadnih ali sladkih poslastic.

Vodnar 

Vodnarji so raziskovalni individualisti, radi imajo spremembe in presenečenja. Odklanjajo vsako dieto, ne marajo enovrstne hrane, brez omejitev imajo radi vse, kar je dobro in posebno. Predvsem uživajo v poskušanju novih specialitet.

Ribi 

Ribe so pogosto vegetarijanke, ljubijo pa pisano umetniško življenje in veselo hrano.  Vitalnost in zdravje jim zagotavljajo morske jedi in obilo sadja.