Sploh pri Cambridgeevih je menda izjemno veselo, za kar naj bi bila zaslužna predvsem vojvodinja Kate, ki ima vedno zabavne ase v rokavu. Prirejanja zabav se je naučila pri domači obrti Middletonovih, kjer je tudi sama tvorno pripomogla k uspehu blagovne znamke Party Pieces in prispevala številne izvirne zamisli, jo rada pohvali mama Carole.

Kraljevi se bodo v nedeljo udeležili slovesne maše, že zgodaj zjutraj pa se otroci običajno podajo na lov za velikonočnimi jajci na prostranem vrtu, kjer pa seveda na sme manjkati niti velikonočni zajček. Kate in William bosta veliko noč z otroki predvidoma znova preživela na podeželskem posestvu Anmer Hall, nedaleč stran pa živijo Middletonovi, s katerimi pogosto preživljajo številne praznične dni. Babica Carole bo vnuke, letos se bo pridružila še novopečena mamica Pippa z možem Jamesom Matthewsom in sinom Arthurjem, nedvomno zabavala s številnimi priboljški in pripomočki iz svoje blagovne znamke, šušlja se celo, da bodo na voljo celo velikonočne tetovaže s podobo zajčkov in pisanih jajc. 

Zadnje praznike v dvoje pa preživljata zakonca Sussex. Meghan in Harry namreč odštevata dneve do prihoda prvega otroka, stavnice pa kažejo, da bo na svet prijokal prav ta konec tedna. No, nekateri dvomljivci sicer namigujejo, da je Meghan že rodila, a da bo otroka skrivala pred svetom, kolikor bo le mogoče …


Preberite še: Kako vas v Ikei prepričajo, da kupite tudi tisto, česar ne potrebujete