Robertsova ni bila razpoložena za izjave, niti se ni želela fotografirati z njenimi oboževalci, ki so znano igralko več dni čakali v Splitu po tem, ko so mediji ugibali o njenem obisku na Hrvaškem. Igralka si je v petek ogledala Split in večerjala v eni izmed splitskih restavracij, priljubljeni Bokeria Kitchen and Wine Restaurant, ki pa ni želela razkriti Julijinih naročil ali vsote, ki jo je igralka tam pustila. Skrivnostnost gostincev seveda ni nič nenavadnega. Njihova diskretnost je pri zvezdah tovrstnega kova nadvse cenjena in se zato rade vrnejo v njihove goste. 


Vir: Facebook


Igralka je nato v soboto odšla še na izlet na otok Hvar, so pisali lokalni dalmatinski portali. Dubrovniški mediji pa so poročali, da je obiskala tudi najbolj znano hrvaško turistično mesto, a niso objavili nobenih njenih fotografij iz Dubrovnika. »Zdi se, da je ameriška igralka prava mojstrica, ko gre za izogibanje očem javnosti,« je danes ocenil Jutarnji list, ki vsebuje fotografije ameriške družine v Splitu. Ob tem spominja, da je nedavno skrivnostno obiskala tudi Beograd in otok Pag, ki s svojo plažo Zrće v romantični komediji predstavlja špansko Ibizo. V Splitu naj bi se hollywoodskem paru pridružil tudi režiser filma Alex Richanbach, ki bo celovečerec snemal za Netflix. Glavno moško vlogo v celovečercu Ibiza ima Richard Madden, znan po nadaljevanki Igra prestolov. 


Foto: Cropix


Ameriški časopis People je Julio Roberts letos razglasil za najlepšo žensko na svetu. Igralka, ki bo prihodnji mesec praznovala 50 let, se bo kmalu predstavila v novi družinski drami Wonder (Čudo), v kateri je zaigrala skupaj z Ownom Wilsonom.