V mestu San Miguel de Allende vodite klub pisateljev PEN. Kako ste se znašli v Mehiki?

Zaljubila sem se. Večina mojega življenja teče v ritmu, ki ga narekujeta strast in srce. V ZDA sem večinoma živela v New Yorku in na območju Nove Mehike, to so kraji z veliko zgodovine. Zaljubljena sem v globino, ki jo posedujejo mesta in stavbe, vse je bogato s pomenom. Obožujem mehiško pokrajino, ljudi, hrano in kulturo, to slikovitost, povsod so rože in oblaki! Tudi socialnopolitična zgodovina Mehike je izredno zanimiva, še danes se kažejo trenja, ki so nastala v času kolonizacije. Čeprav so Evropejci veliko vložili v to, da bi uničili prvotno kulturo, še kako živi. Enak primer so ZDA, mnogi pozabljajo, da je država zgrajena na ljudeh, ki so močno zatirani, a so vseeno tukaj. Kar se je zgodilo Indijancem, je ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!