Jožica Ličen, prostovoljka Karitas je od njene ustanovitve pred skoraj tremi desetletji, se na prijazne besede iskreno odzove: »Če te kdo, ki ga ceniš, pohvali, ni to znamenje, da bi se prevzel, temveč spodbuda, da si na pravi poti. Sicer pa vse drži, sem bila 49 let žena (žal je moj mož decembra lani odšel) pa mama dveh hčera in nona petih vnukov. Fizično ne živimo skupaj, smo pa povezani v mislih, besedah in dejanjih.«

Utemeljitev žirije
Jožica Ličen je vse od upokojitve srce in duša prostovoljstva na Primorskem. »Če sem nekoč kot davkarica jemala ljudem, sem se po ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE  

Ne spreglejte

Vas muči premalo delujoča ščitnica?

Ekološko pridelana in vsestransko uporabna: skuta, kralji...

Predstavljamo vam najboljše vadbe za krepitev ženske ener...

Čas je, da zablestite v najnovejših barvnih odtenkih

Priporočamo

Ana Žontar Kristanc o paničnih napadih: Dušilo me je, dokler nisem izgubila zavesti

Sabina Obolnar: Še kdo verjame, da lahko zakon uredi nezdrave starše

Dr. Vesna Vuk Godina: Če to počneš v Sloveniji, si sankcioniran