»Zakaj pa ne! Seveda bi,« je na vprašanje Ellen DeGeneres, če bi ponovno obula čevlje Rachel Green, odgovorila Jennifer Aniston. »Dekleta bi bila za in fantje tudi,« je še dodala. Priljubljena humoristična nanizanka se je z malih ekranov poslovila leta 2004, po desetih sezonah. Oboževalci še vedno čakajo na novice o filmu ali pa vsaj novi sezoni Prijateljev.

»Courteney, Lisa in jaz pogosto govorimo o ponovnem snidenju. Sama o tem fantaziram. To je bila najboljša služba, ki sem jo kdajkoli imela. Ne vem pa, kako bi nanizanka uspela v današnjem svetu,« je še dodala. A glede na uspešno oživljene davno končane nanizanke, bi bilo morda vredno poskusit, je še prepričana Anistonova.

(Foto: Shutterstock)

Coxova je prejšnjo jesen za revijo People dejala, da dvomi v oživitev nanizanke Prijatelji. »Nanizanka je prikazovala skupino ljudi v svojih 30. letih. Ne vem, kako bi jo lahko oživeli. Vseeno pa bi z veseljem preživela čas z ljudmi, ki so sodelovali pri nanizanki,« je takrat dejala. Seveda o vrnitvi serije redno sprašujejo vseh šest igralcev in tudi ustvarjalce serije, David Crane in Marta Kauffman sta tako pred časom izjavila, da večkrat, ko kdo od njiju sedi v kakem lokalu, za sosednjo mizo sliši pogovor, da se Prijatelji vračajo. Vedno ju prešine misel »Kaj če so se tega lotili brez mene,« a doslej se to še ni zgodilo.