Vaša mama Alenka Rebula je v predgovoru h knjigi Vse barve Polinezije zapisala, da je vse življenje čepela doma in da so njena potovanja potekala samo v lastni notranjosti, kar se ji je zdelo najlepše in najbolj njeno premikanje. Potem ste se ji rodili vi, ki ste že od prvega hipa vedeli, da nočete čepeti doma.

Že kot majhen otrok sem ves čas rinila naokrog; očitno me je že takrat nekaj vodilo v svet. Temu sem se poskušala upirati, nato pa sem se predala, čeprav pozno, saj sem šla v svet pri tridesetih. Mami je bilo najbrž težko, vendar mi ni nikoli rekla, naj ne grem. Ko je videla, kako srečna sem, da sem šla, je bila zadovoljna.

Že preden sem odšla na jadrnico, sem imela v primerjavi z drugimi zelo malo stvari. Ko sem ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!