Da se bosta z družino v ameriški prestolnici resno ugnezdila, nedvomno potrjuje nakup nepremičnine v elitni četrti Kalorama Heights. Nedaleč proč od nove rezidence Obamovih sta si namreč razkošno nepremičnino omislila Ivanka Trump in Jared Kushner. 

Za vilo sta odštela pet milijonov evrov, poročajo ameriški mediji, zakonca in njuni trije otroci pa naj bi imeli na razpolago šest spalnic, prav toliko kopalnic, knjižnico, kuhinjo, velikansko jedilnico in dnevno sobo ter pet kaminov, številne terase in vrt. Podatki z nepremičninskih portalov kažejo, da je zgradba iz leta 1923. pred tremi leti doživela temeljito prenovo, takrat je njena vrednost poskočila za kar dva milijona. Spomnimo, ob nedavni zaprisegi zloglasnega Donalda Trumpa se je razvedelo, da bo predsednikov zet v Beli hiši prevzel vlogo posebnega svetovalca, vloga prve hčerke pa še ni znana – nekateri celo ugibajo, da naj bi bila namesto naše Melanie prva dama kar Ivanka.

PREBERITE ŠE: Katera bo prva dama?

Da nameravata zakonca za kar nekaj časa zapustiti New York, potrjuje tudi dejstvo, da prodajata eno od manhattanskih nepremičnin, in sicer za slabe štiri milijone evrov. No, drugo razkošje v isti stolpnici, ki je seveda v Trumpovi lasti, ni na prodaj, niti ni na voljo za najem, tako da obstaja možnost, da se bo slovita družina nekoč le vrnila v petsobni penthouse. 

PREBERITE ŠE: Politika ne ovira prijateljstva