ISKALI STE:

“timijan”

Čebula varuje organe kadilcev

V vsej zmedi, ki vlada v zdravi prehrani, bi danes Shakespeare zagotovo raje kot »biti ali ne biti« zapisal vprašanje: Jesti ali ne jesti? Včasih se je najbolje zanesti nase in ...

Bulgur z mandljevimi lističi in bučnimi semeni po receptu Nigelle Lawson

»Prava priloga k vsaki bogati in začinjeni enolončnici, saj je lahka in polna arom; hladna pa je neverjetno dobra solata, zato zmeraj molim, da bi je kaj ostalo,« o tej jedi pra...

Zdravilna zelišča: Za kaj in kako jih uporabljati

»Cvetje vedno naredi ljudi boljše, srečnejše in bolj pripravljene pomagati: je sončni žarek, hrana in zdravilo za dušo.« (Luther Burbank). Zelišča uporabljamo za kuho, zdravje, ...

Kozice z zeleno omako

V naravi lahko pripravimo marsikaj, samo znanje in vedenje potrebujemo. In takrat lahko pripravimo tudi kaj domiselnega, denimo, kozice!

Tunovi zrezki na žaru

Seveda lahko na žaru pečemo enostavno in že ustaljeno hrano, čevapčiče, pleskavice, hrenovke itn., ampak je prav, da smo bolj inovativni. Bi poskusili tunove zrezke?

Bistra juha iz brokolija in cvetače s timijanom

Bistra juha je bila nekoč jed najrevnejših slojev, s katero so poparili kruh. Sestavine so tako različne, kot so dežele sveta, v katerih jo kuhajo. Bistro juho je zelo preprosto...

Jajčevci s paradižnikom, česnom in timijanom

Gino D'acampo je vrhunski italijanski kuhar. Njegova prva knjiga Fantastico! je prejela prestižno mednarodno nagrado za najboljšo italijansko kuharsko knjigo Gourmand, druga, Bu...

Kolački s kvinojinimi kosmiči, blitvo in kozjim sirom

Te posebne kolačke lahko odnesemo tudi za malico v službo, na piknik ali izlet. Zraven se prileže zelena solata.

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE