ISKALI STE:

“test”

Ksenija Benedetti: Narod ni glup, gospod poslanec

Zopet smo močno razdraženi in razdeljeni. Tako zelo, da je poletna vročina ledenik proti vrenju ljudi. Ne spomnim se, da bi v samostojni državi kdaj bilo tako.

Zala Djuric: Gašper, oprosti še enkrat

V četrtem razredu osnovne šole sem se enkrat jezila na sošolca, ker mi med testom ni dovolil, da bi prepisovala od njega.

Prince: Najbolj uničujoče je nesprejemanje

Glasbena legenda Prince bi včeraj praznoval svoj 62. rojstni dan. Tudi on se je za čas svojega življenja zavedal, kako uničujoč je lahko rasizem.

Meghan presekala tišino: Žal mi je

Vojvodinja Meghan je ob tragediji Georga Floyda in protestih, ki so sledili, iz svojega doma v Los Angelesu spregovorila o rasizmu, ki ga je izkusila na lastni koži.

Zakaj objava črnih slik na Instagramu ni prava rešitev

Instagram se je včeraj zavil v črnino v znak protesta proti nasilju nad temnopoltimi. A strokovnjaki opozarjajo, da je to povzročilo več škode kot koristi.

Prof. dr. Tomaž Deželan: Konservativnost mladih ni korak nazaj

Prof. dr. Tomaž Deželan, redni profesor na fakulteti za družbene vede, ki se med drugim ukvarja prav s tematiko mladih v povezavi s politiko, je prepričan, da današnji mladi nis...

Danes protestiramo ženske: Naj se sliši tudi naše zahteve

Društvo Dobrnič podružnica Ljubljana organizira danes spominsko-protestno akcijo. Ob 18.45 vas vabijo, da se jim pridružite pred Vladno palačo, saj je čas, da politika prisluhne...

Tako iz cvetače naredimo testo za pico in še marsikaj zdravega

Cvetača ni le blagega okusa, kar je odlična lastnost, saj jo lahko z različnimi sestavinami in začimbami dodamo v marsikatero jed, ampak je tudi neverjetno zdrava.

Najlažji način, da ugotovite, ali je testo dovolj vzhajano

Veste, kdaj je kvas opravil svoje delo? Recimo, da pripravljate buhtlje. Ali kruh.

15 jedi, ki lahko nastanejo iz zavitka listnatega testa

Listnato testo je nadvse hvaležna sestavina, iz katere lahko pripravite marsikaj. Od takšnih in drugačnih pit do majhnih grižljajev in prigrizkov, sladkih in slanih.

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE