ISKALI STE:

“sveže”

Črni ribez: Izredno zdrav, a bolj aromatičen od rdečega

Vsaka ribezova jagoda je neprecenljiv vir vitamina C in poletje je pravšnji čas, da se naužijemo predvsem svežega. Sladokusci seveda prisegajo na doma narejen sirup.

Spletna tržnica: Kako v karanteni do svežega sadja in zelenjave

Karantena je močno spremenila naše nakupovalne in prehranjevalne navade, a k sreči si lahko lokalno zelenjavo in sadje na dom naročite kar preko spletne tržnice.

Pričel se je praznik kakijev v Strunjanu

Že imate načrte za konec tedna? V Strunjan ta petek, soboto in nedeljo vabi tradicionalni Praznik kakijev, ko bo mogoče okusiti slastne sveže ali v kulinarične dobrote pripravlj...

Mirjam Poterbin: Jaz kar naprej jočem

Ona je mati Luke Dončića. V prvi vrsti. Ja, res je, za vse nas, ki je ne poznamo, kot tudi zase, le da je med našimi predstavami in njeno resničnostjo velik prepad. Predvsem v z...

Čas za slive: Suhe še bolj zdrave kot sveže

Sveže slive si v teh dneh, ko jih lahko primerno zrele naberemo kar z domačih dreves, privoščimo prav vsak dan. Učinkovito pomagajo pri presnovi ogljikovih hidratov, nemiru, tež...

Proti slaborvnosti s sredozemsko prehrano

Slabokrvnost ali anemija je stanje zmanjšanega števila rdečih krvničk (eritrocitov) in/ali zmanjšane koncentracije hemoglobina v krvi. Pojavi se lahko kot samostojna bolezen, še...

Najbolj preprosta presna rulada z malinami in datlji

Se želite preizkusiti v presni kuhariji, pa ne veste, kako začeti. Tale recept za odlično poletno sladico ni nič kaj zahteven, kot bi mislili na prvi pogled. Vse kar potrebujete...

Riž s sirom in šparglji

Praviloma vemo, ali pa mislimo, da vemo. Čim več sveže zelenjave, uravnoteženi obroki, čim manj maščob, soli in sladkorja – na to najbrž najprej pomislimo. Ampak zdrava hrana je...

3 kraji za nabiranje energije, ki jih morate obiskati

Ob prostih dnevih radi pobegnemo v naravo, da si naberemo nove energije, se sprostimo in nadihamo svežega zraka. Tokrat vas vabimo na tri zanimive točke, dve v Sloveniji in eno ...

Otroška frtalja

Če imate na vrtu kaj svežega pomladnega zelenja ali ste se pravkar vrnili s tržnice, ni vrag, da ne bi še tako nespreten človek v kuhinji znal speči jajca. To je recept za narav...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE