ISKALI STE:

“pridelek”

Število novih povzročiteljev bolezni skokovito narašča

Trenutno stanje je skrb vzbujajoče, saj zaradi rastlinskih bolezni in škodljivcev vsako leto izgubimo do 40 odstotkov svetovnih prehranskih pridelkov.

Priljubljeni razstrupljevalec

Brez sveže nasekljanega peteršilja si težko predstavljamo okusno in zdravo pripravo jedi, kot sta pečena paprika in tržaška omaka. Za zgodnejši pridelek ga sejemo prav februarja...

Pokrovače, gratinirane z nasekljanim paradižnikom

Poletna poslastica, ki ji paradižnik, ta slastni pridelek, prida sočnost in svežino.

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE