Se želite preizkusiti v presni kuhariji, pa ne veste, kako začeti. Tale recept za odlično poletno sladico ni nič kaj zahteven, kot bi mislili na prvi pogled. Vse kar potrebujete...
Leta 1946 je bil na modni reviji v Parizu na današnji dan prvič predstavljen bikini. Dvodelne ženske kopalke je oblikoval Louis Reard, poimenoval pa jih je po atolu Bikin...
Verjetno bi jo marsikdo najraje v jezi zabrisal v koš, a nikar! Dragoceni kos se zanesljivo da rešiti, in to s sredstvom, ki ga premore prav vsaka kuhinja. Že poznate rešitev?
Ste naveličani pic? Preizkusite francoski recept za alzaško pito, ki je še bolj hrustljava in aromatična. Sestavin potrebujete bore malo, bogastvo okusov pa vas bo naravnost pre...
Ana Žontar Kristanc je avtorica priljubljenega kuharskega bloga Anina kuhinja z videorecepti, objavami o materinstvu in nosečnosti ter avtorica več kuharic in priročnikov z rece...
Z dobro znanimi sestavinami in tehnikami, domačimi v srednjeevropski kulinariki, so nam lahko recepti za jedi, ki prihajajo z Madžarske, za vsakodnevni navdih in uporabo. Danes ...
Po lanski zaroki so jo kraljevi hitro vključili v svoja decembrska praznovanja, letos pa bo z moževo družino prvič preživela tudi priljubljeni dan zahvalnosti.
Poznamo jo s televizijskih ekranov, kjer se že nekaj let vrti med lonci in štedilniki, njene recepte pa lahko najdete tudi na njeni spletni strani in v kuharskih knjigah. Prav t...
Bučna semena zmorejo vse, kar zmorejo oreški. In še več. Zakaj ne bi iz njih pripravili tudi dišečega pesta? V gostilni in piceriji Nona postrežejo bučni pesto s testeninami...
S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.
STRINJAM SE