ISKALI STE:

“folna kislina”

Pozabite na začimbo, tako zdravilen je gomolj koromača

Koromač večina ljudi pozna in uporablja kot začimbo, a zelo zdrav je tudi gomolj rastline. Privoščimo si ga svežega ali kuhanega, vsebuje namreč ogromno vitaminov in mineralov.

To so razlogi, zakaj bi morali repo (presno ali kislo) uživati vse leto

V predkrompirjevih časih je bila repa skupaj s kostanjem eno najpomembnejših zimskih živil, zdaj pa se po krivici premalokrat znajde na naših krožnikih. Privoščimo si več te sup...

Zakaj jajčevcev nikoli ne smemo uživati surovih

Gotovo vsi poznate jajčevce kot okusno in svežo poletno zelenjavo, ki jo z lahkoto vključimo v najrazličnejše recepte, še posebej, če se izogibamo mesu ali želimo hujšati.

Zakaj je blitva tako zdrava

Blitva deluje antioksidativno oziroma zmanjšuje nevarnost, v kateri so telesne celice zaradi prostih radikalov.

Vse, kar morate vedeti o vitaminih in njihovem uživanju

Najboljši vir vitaminov so živila, trdijo na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje. Veste, katera živila jih vsebujejo največ in koliko bi jih morali dnevno zaužiti?

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE