ISKALI STE:

“alergen”

Praljudje so vedeli, kaj je zdrava hrana: pražita in kruh brez kvasa

Številna žita so danes prehransko osiromašena in spremenjena v močno problematične alergene. V prazgodovini, daleč preden je človek začel prvotne oblike žit prečiščevati, je bil...

Alergični ali le preobčutljivi?

Medtem ko se beseda alergija pred desetletji še ni omenjala, ima danes to nadležno bolezen že vsak četrti otrok v Evropi, ocenjuje svetovna alergološka organizacija. Kljub temu ...

Alternativno nad alergije

Alternativne dopolnilne metode zdravljenja gledajo na alergije z drugačne perspektive kot klasična medicina. Vzrok za alergijsko reakcijo se ne skriva v tujku oziroma alergenu, ...

Onesnaženi zrak šibi zdravje

Število ljudi, ki trpijo za alergijami, nenehno raste: v Evropi naj bi jih najmanj 35 odstotkov vsaj občasno imelo simptome alergijskih bolezni. Več kot 80 odstotkov vseh alergi...

Večinoma obvladljive težave

Pomlad in z njo sezona alergij. Dražijo nas cvetni prah, različne trave, sončna svetloba. Poleg tega nas vse večkrat srbijo oči, se solzijo, smrkamo, dobivamo izpuščaje in zatek...

Pazite se leske, jelše in cipres

Mnogi so veselo pomahali zimi v slovo, a tudi pomlad prinaša s seboj zoprne tegobe. Cvetoča narava bo namreč alergikom znova zagodla z obremenjenostjo zraka s cvetnim prahom. Al...

Če ste na lateks, ste lahko tudi na banano

Kdor ima alergijo na cvetni prah, je lahko alergičen tudi na določeno živilo, največkrat na jajca, mleko, oreške in morske sadeže. Prehranski alergeni se pojavljajo vse leto, na...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE