Poletje je minilo, temperature zlagoma padajo. Po omarah že iščemo jope. Spomini na počitnice bodo počasi vse bolj oddaljeni. A mi, Slovenci, si lepote Slovenije lahko privoščim...
Gručasta vas, naslonjena na sončno pobočje Korada, najvišje točke Brd, je edini zaselek v »slovenski Toskani« brez stalnih prebivalcev. Brez prebivalcev sploh. Najnovejša pobuda...
Vsekakor smo lahko hvaležni, da so nas vremenske ujme, ki v soseščini sejejo tudi smrt, zaobšle, v prihodnjih dneh pa se lahko nadejamo celo malce idile. V noči na petek naj bi ...
Slovenski etnolog prof. dr. Janez Bogataj je v delu Abeceda okusov Slovenije izbral slovenske jedi od A do Ž, v kateri predstavi kulinariko s stičišča Sredozemlja, Alp, Panonske...
S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.
STRINJAM SE