Slepota je za mnoge v Sloveniji še vedno tabu, sprejemanje drugačnih pa prežeto s strahovi, zato moraš njen pogum, moč duha in vztrajnost preprosto občudovati. Slepa je od rojstva, vendar je to nikoli ni odvrnilo, da ne bi dosegla ciljev, ki si jih je zastavila. 

Utemeljitev žirije
Ireni Mihelj življenje zagotovo ni prizanašalo. Rodila se je, ne da bi videla ta svet. A kar vidnega ji je odvzelo, ji je na drugi strani izdatno podarilo. Pogum, odločnost in boj so v njej trdno zasidrani. Življenje načrtuje, cilje postavlja smelo in ambiciozno. Njeni dosežki so osupljivi, sporoča nam, če zmore ona, zmorem...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE  

Ne spreglejte

Si že našla tistega prvega? Spoznajte naslednjo generacij...

»Mislila sem, da me je infarkt«

Vas muči premalo delujoča ščitnica?

Ekološko pridelana in vsestransko uporabna: skuta, kralji...

Priporočamo

Vprašajte strokovnjaka

Sumim, da sva se z znanko zapletli z istim moškim, a si je ne upam vprašati

Barbara Kotnik: Erekcija pred vrati

Pomagajmo očetu Petru, ki je ostal sam s šestimi hčerkami, izgubili bodo dom