Poletja, preživeta na solinah, so v Ireni Fonda in bratu Leanu vzbudila ljubezen do temno modrih globočin, kamor si upajo le najbolj pogumni. Zadali so si uresničiti napredno idejo o slovenski ekološki ribogojnici.

Utemeljitev žirije
Irena Fonda, morska biologinja, je soustanoviteljica družinskega podjetja Fonda.si, ki se ukvarja z ribogojstvom. Vse od nastanka je poslovna filozofija podjetja enaka: vzgojiti najboljše ribe in ne škodovati okolju. Kljub težavam, ki so bile povezane s svetovno finančno krizo, je ribogojnica obstala in ni spreminjala poslovne filozofije, čeprav je podjetje le še v manjšinski družinski lasti.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE