Bolečina ob izgubi otroka je bila zanjo preprosto neznosna, dan po smrti slovite Carrie Fisher, ki jo je vloga princese Leie v Vojni zvezd zapisala med filmske legende, je namreč svet zapustila še igralkina mati, Debbie Reynolds! Kot je potrdil njen sin Todd Fisher, je 84-letnico zadela kap, bolečini ob tragični vesti zvezdnica ni bila kos.

Reynoldsova, tudi izjemno nadarjena pevka in plesalka, je bila kraljica muzikalov, leta 1952 je zaslovela z vlogo v Plesu v dežju, v katerem je nastopila ob legendarnem Genu Kellyju, pozneje pa je uspela vrsto uspešnih muzikalov in komedij, ki so ji prinesli številna priznanja in laskave nagrade, denimo, 1964. ji je muzikal The Unsinkable Molly Brown prinesel nominacijo za oskarja za najboljšo igralko.

Debbie se je poročila trikrat: v prvem zakonu z Eddijem Fisherjem sta se rodila Carrie in Todd, poročena pa sta bila le štiri leta, dokler se ni znameniti pevec in televizijski voditelj spečal z njeno najboljšo prijateljico, Elizabeth Taylor. Reynoldsova je usodni da dahnila še dvakrat, a sta se oba zakona končala z ločitvijo.