Kateri so vzgibi, ki vas vlečejo, da potujete?  

Z možem obožujeva potovanja. Spoznavanje novih ljudi, kultur, glasbe, jezikov, kulinarike – vse se prepleta v zanimiva doživetja, ki jih nisva nič zmanjšala zato, ker imava dva otroka. Odlično se imamo skupaj in na koncu so ravno potovanja tista, ko se lahko predamo brezskrbnosti in se posvetimo samo drug drugemu. 

Kakšen asociacije vam vzbuja jesenski čas? 

Jesen mi vzbuja asociacijo uživanja trenutkov v krogu družine, na soncu, kjer luščim kostanj in pijem domač mošt, ki ga vsako leto pridela moj oče iz domače trte.Ste se že odločili, kje boste preživeli krompirjeve počitnice in kako? In če boste, kako kreativno preživljate skupni čas z družino? 

Letošnje proste dneve bomo preživeli v Združenih arabskih emiratih. Začeli bomo v Dubaju in končali v Abu Dhabiju. Z možem sva imela zelo delovno poletje, zato sva si zaželela, da ga malo podaljšamo in podoživimo.

Z otroci so počitnice aktivne, kajne. Kako poskrbite, da se imate lepo, pa da je čim manj nevarnosti, da vas doleti kakšna nezgoda? 

Ne le počitnice, z otroki postane vse življenje aktivnejše. Zgodi se lahko marsikaj, vsega ne moreš preprečiti, čeprav še tako paziš. A nismo preveč obremenjeni s tem in preizkušamo različne stvari. Letos smo prevozili srednji Jadran s čolnom, radi kolesarimo, se sprehajamo, gremo na letalo itn. Skratka, živimo polno, in to je najbolj pomembno.