Čudovit ambient gradu Kromberk, ki ga je že v prvi polovici 13. stoletja dal postaviti grof Henrik Dornberški, nato pa ga je v 17. stoletju na novo zgradil plemič Ivan Marija Coronini, je na Goriškem vsem dobro znan. Ne le zato, ker v notranjosti domuje del bogatih zbirk Goriškega muzeja, temveč ker se tu že desetletja pišejo poročne zgodbe zaljubljenih parov. In ne le to: obisk gradu je tudi cilj gurmanov, ki se znajo prepustiti in uživati v nekoliko drugačni hrani. Takšni, ki je strogo sezonska, lokalna in domača, a ima hkrati pridih okusov, ki prihajajo od daleč. In kjer je tudi ista jed vsakič drugačna, odvisna od navdiha kuharskih mojstrov. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE