52-letni Gordon Ramsay svojih otrok ne bi zaposlil, saj je odločno proti "razvajanju" predstavnikov generacije snežink (drugo ime za generacijo milenijcev). "Poleg tega nočem, da bi zaposleni imeli težave z oštevanjem mojih otrok. Če hočejo postati vrhunski kuharji, potem naj se tega naučijo pri drugemu šefu," je ostro dejal Ramsay, ki je sicer svoje otroke vse naučil kuhati - z njimi pa sodeluje tudi pri kuharski oddaji.

Čeprav mu številni očitajo, da je izredno grob, Ramsay vztraja, da je tudi pravičen. Z njegovo pomočjo so namreč številni zdaj izredno uspešni in dobri kuharski šefi. "Sem strog, a pravičen in dal ti bom vse, da boš dosegel sam vrh. Prisežem," je še dodal.

Gordon in Tana sta se leta 2016 razveselila petega otroka, ki pa sta ga po samo nekaj mesecih nosečnosti izgubila. Žalostni dogodek je družino še bolj povezal. "Ob takih zadevah ugotoviš, da imaš srečo in začneš ceniti tisto, kar imaš," je pojasnil. Letos se jima je sreča še dodatno nasmehnila, ko sta sporočila, da ponovno pričakujeta.