Raziskavo je opravilo podjetje VenetiCOM d.o.o., ki se poglobljeno ukvarja z medosebnimi odnosi. Poleg tega, da upravljajo največji slovenski portal za spletno spoznavanje ona-on.com, vsako leto organizirajo tudi največjo konferenca s področja medosebnih odnosov z naslovom Ljubezen od A do Ž. Letošnja bo že četrta po vrsti, od 10. ure dalje pa boste lahko 14. marca v Festivalni dvorani Ljubljana prisluhnili več kot 15 predavateljem, priznanim strokovnjakom s področja partnerstva (med njimi bodo dr. Vesna V. Godina, Saša Einsiedler, dr. Veronika Podgoršek, Karolina Rebernik, Luka Kogovšek, Jerneja Krapše, Kamenko in Alenka Kesar, Anders Piper, Vesna Jarc, Melita Kuhar, Nina Orel in mnogi drugi).  

»Ker želimo na partnerskem področju, kjer še vedno vlada veliko tabujev, uporabnikom ponuditi izkušnjo več, smo se odločili, da nagradimo tiste, ki se skupaj z nami trudite za boljše odnose, ki so dokazano eden glavnih dejavnikov, ko gre za kvaliteto življenja, istočasno pa želimo uporabnikom pomagati pri iskanju preverjenih strokovnjakov, knjig in spletnih portalov, ki jih na poti do boljših odnosov včasih potrebuje vsak od nas,« so zapisali in nam sporočili, da bodo na letošnji konferenci Ljubezen od A do Ž prvič podelili tudi nagrado Zrcalo ljubezni v štiri kategorijah: 

  • Najboljši terapevt s področja ljubezni in medosebnih odnosov 
  • Najboljša knjiga s področja ljubezni in medosebnih odnosov 
  • Najboljši spletni portal s področja ljubezni in medosebnih odnosov 
  • Najboljši predavatelj konference Ljubezen od A do Ž po mnenju obiskovalcev 

In tukaj ste znova na vrsti vi, drage bralke in bralci. Če radi prebirate naše vsebine o medosebnih odnosih, lahko glasujete za spletno stran Onaplus.si in nam pomagate do zmage. Svoj glas lahko oddate tukaj

Vaše zaupanje nam pomeni največ, zato se bomo še v prihodnje trudili pripravljati vsebine, s katerimi skupaj rastemo in se učimo, kako ravnati in se spopadati z izzivi na področju partnerstva. Hvala ker nas berete! 

Preberite še 5 najbolj branih svetovalnic letošnjega leta: 

Izpoved bralke: Uničujem dobre fante

Izpoved bralca: Obžalujem, da sem prevaral svoje dekle 

Žena mi očita, da jo varam, čeprav sem ji bil vedno zvest

Imam super partnerja, stanovanje in službo, a čutim, da to ni to

Imam jo rad, a si poroke res ne želim