Kumara

Gaspačo

Darko Klemen, nekdanji zmagovalec šova MasterChef Slovenija, simpatično pravi: »Kuhajte s srcem in uživajte v hrani.« Za poletne dni med drugim priporoča gaspačo.

Sestavine

  • kumara
  • paradižnik
  • paprika
  • bazilika
  • česen
  • mlada čebula
  • velika kozica
  • sol in poper

Priprava

  1. 1Zelenjavo očistimo, odstranimo pečke in narežemo.
  2. 2Vse skupaj damo v mešalnik, začinimo po okusu ter dobro spasiramo.
  3. 3Prelijemo v posodo in damo počivat v hladilnik za dve uri, da se okusi povežejo med seboj.
  4. 4Postrežemo v kozarcu, poleg ponudimo rezino hrustljave bagetke.
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

ZAVRNI STRINJAM SE