Moram priznati, da še nisem delala intervjuja za časopis ob »občinstvu«. Vas kaj omejuje priljubljenost, ljudje, ki bi radi vsaj pogledali Filipa Flisarja »zares«?

Hm, da bi zato čutil moralni pritisk? Ne, nič me ne omejuje. Res je, da so dobre in slabe plati slave in da včasih vsi gledajo za tabo, vendar se nikoli nisem pretvarjal, da sem nekdo drug. Takšnega kot me ljudje vidijo in slišijo na intervjujih, takšnega me vidijo tudi v živo. Nimam česa skrivati.

Ko sem izbiral sopotnico, sem imel marsikaj v mislih. Moja prioriteta je bila, da lahko skupaj shajava, se dopolnjujeva, ne samo ona mene, tudi jaz njo. Nihče ni idealen, vsakemu nekaj manjka. Saj to je smisel zveze, da drug drugemu nekaj daš. V Mon...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona, do katerih lahko zdaj dostopate po prijazni ceni
že za 1,40 € prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 31,90 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 39,20 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE