Da bosta svojo ljubezen kronala s poroko, se je še pred tremi leti slišalo kot znanstvena fantastika – George Clooney je vendarle veljal za zapriseženega nasprotnika zakona, ki je svoje prepričanje utrdil celo s stavo, vredno več desettisočakov.

Toda ugledna britanska pravnica libanonskega rodu je v njem prebudila najnežnejšo plat in ga septembra 2014 spravila pred oltar (in ob kar nekaj denarja zaradi izgubljene stave z Michelle Pfeiffer, Nicole Kidman in Sandro Bullock), in to pred več sto gosti, na očeh javnosti, v romantičnih Benetkah. In vse kaže, da bosta 55-letni hollywoodski zvezdnik in njegova 38-letna Amal čez nekaj mesecev tudi zibala, in to dvojčka! Na poti naj bi bila namreč deček in deklica, navdušeno poročajo ameriški in britanski mediji, veselo pričakovanje pa zadnje čase razodevajo tudi obleke vedno elegantne odvetnice, okroglega trebuščka pač ni mogoče več skriti. O nosečnosti poročajo tudi libanonski časniki, da sta na poti vnuka, pa naj bi bil izjemno zadovoljen predvsem Ramzi Alamuddin, oče lepe Amal, ki je že na razkošnem poročnem slavju opozoril, da se nadvse veseli prihodnjih rodov.

Da si srečna zakonca želita otroka, so mnogi govorili že lani, zdaj pa so številni viri potrdili, da sta se George in Amal lansko poletje odločila za biomedicinsko pomoč, ki naj bi že po nekaj mesecih obrodila sadove. Da ju bosta osrečila kar dva otroka obenem, nista pričakovala, da jima je usoda namenila dečka in deklico, pa se jima zdi največje darilo. Ali bosta Clooneyjeva, ki veliko časa namenjata karieri in pa dobrodelnim dejavnostim, kmalu ustavila konje in se posvetila zgolj naraščaju, ni znano, prav tako se še nista odločila, katero od razkošnih domovanj bosta preuredila v družinsko gnezdece. Morda kar vse tri, vilo v Los Angelesu, romantično pribežališče ob italijanskem jezeru Como ali pa razkošni dvorec v Berkshiru na Otoku. Številni navijajo prav za zadnjo možnost, saj je tam odraščala Amal in tam še vedno živi njena mati ter bodoča babica Baria.