Naenkrat se tako želeni čas za to, da bi bili lahko skupaj, spremeni v nočno moro. V kateri, namesto da bi se ljudje imeli lepo, gredo drug drugemu tako na živce, da komaj sploh zdržijo drug z drugim. V koroni, ko niso mogli narazen, da se malo prevetrijo in da se medosebne napetosti znižajo, se je seveda zvišalo število konfliktov v družinah. Enako, kot se to dogaja na počitnicah in na dopustu. 

Obstaja velika verjetnost, da bodo otroci, ki so vzgajani po načelu »Srček, naredi, kar hočeš. Odloči se sam!« celo življenje sprejemali odločitve po načelu ugodja. Kar pomeni: ne oziraje se na druge. Ne oziraje se na to, kakšno ceno drugi plačajo za njihove odločitve. Ne oziraje se na skupnost.

Drugi razlog je, da počitnice, ki jih ne preživ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.