Imela sem namen napisati nekaj razlag svojih tez, o katerih sem pisala zadnjič: namreč, da je zdaj morda idealen čas, da prevetrimo slovenske šole. In iz njih odstranimo vsaj nekaj navlake, ki se je v njih nabrala v času postsocializma. Pa sem se še pravočasno spomnila, da je to zadnja kolumna, ki vam jo pišem letos. Kar pomeni, da je treba danes napisati nekaj prednovoletnega. Nekakšno inventuro leta 2020. 

Naenkrat je stanje pred korono postalo idealno stanje slovenske družbe in naših osebnih življenj. Čeprav je bilo to stanje, resnici na ljubo, daleč od idealnega. Zdaj vsi hočejo to neidealno stanje nazaj. In nočejo izkoristiti tega, kar nam je korona, morda ma...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.