Da radi berete, ni ravno novost. Ampak tisto, kar je res presunljivo pri vas, Manca, je ta življenjska strast, ki jo izžarevate. Od kod je, kdaj se je pojavila?
Fotografije iz svoje zbirke sem vam poslala predvsem zato, da bi videli, kako resna punčka sem bila. Mama mi je velikokrat rekla, da do četrtega leta sploh nisem kaj veliko govorila. Najbrž sem bila zaposlena z opazovanjem. Kajti kadar koli sem potem vendarle kaj izustila, so bile to bolj vizionarske izjave, kot je bila tista, ki sem jo izrekla teti. Opozorila sem jo, da mora nemudoma poklicati dimnikarja, sicer se ji bo podrl dimnik. Vsi so se mi smejali, seveda, le oče je moja »pričevanja« vestno zbiral in teti celo rekel, naj posluša moj nasvet. In teta je res poklicala dimnikarja; takoj po obisku ji je vznemirjeno zaupal, da je imela srečo, kajti dimnik je bil tako močno zama...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!