Ko se združita šiva in šakti, moška in ženska spolna energija, dosežemo najvišjo raven razsvetljenja, pot do magične točke pa si lahko tlakuje vsak, ki si to iskreno želi in ki si želi raziskati vse razsežnosti in resnično moč dihanja. To namreč lahko prenese orgazmično energijo od spolovil pa do vsake celice telesa, posledično pa se partnerja povežeta na nepredstavljivi ravni.  Čeprav je orgazem praviloma končni cilj vsakega spolnega odnosa, je pri tantričnem seksu vsak trenutek prav poseben vrhunec, povedo poznavalci. Gre za mnogo globlje doživljanje samega vzburjenja (ki ga pri poudarjanju zgolj telesnega pogosto zamudimo ali spregledamo), na koncu pa doživimo eksplozijo občutij in mnogo polnejši orgazem. Ko enkrat izkusimo pravi tantrični seks, so naša čutila povsem na pecljih, nikoli več ni tako, kot je bilo … Še dobro, kajti ta izjemno bogata izkušnja okrepi partnerski odnos in ga ponese v povsem drugo dimenzijo.

Preberite še: Velikost ni bistvena

Toda tantričnega seksa se ne gre lotevati kar tako, nepoučeni in nepoznavalci naj si prej preberejo kakšno knjigo ali pa vsaj spodnje korake, ki jih za spodbudnejši začetek ponujajo pri reviji Marie Claire. Zanjo.

Ustvarite čaroben prostor, najbolje spalnico. Čute prebudite s cvetlicami, dišečimi olji in svečami, svežim sadjem in čokolado. Posteljo prekrijte z zapeljivo tkanino, kot je svila.Vklopite vam ljubo, nežno glasbo in stopite z nogami nekoliko narazenSproščeno in globoko dihajte skozi usta, tako da občutite vsak dih, kako potuje vse do popka. Stresajte svoje telo – noge, glavo in zadnjico – eno minuto. Lezite na posteljo in partnerja povabite v spalnico. Takole odprti in razbremenjeni boste mnogo dovzetnejši za vsa občutja in užitek. Ljubljenje že po tem koraku bo za vas povsem drugačna izkušnja.

Lahko pa partnerju sedete v naročje, tako da mu zrete v očiTe nato zaprite in si predstavljajte, kako vaš dih potuje po telesu. Tokrat mu dovolite, naj potuje še naprej od popka. S partnerjem se začnita zibati v ritmu dihanja. Pri tem stiskajte mišice medeničnega dna in vzburjenje bo začelo polniti vaše telo. Odprite oči in ne odmikajta pogleda drug od drugega. Povezava, ki jo bosta občutila, vaju bo povsem obnorela. Zaradi vse energije, ki vaju bo obdajala, bosta povsem naelektrena.

Preberite še: Tega si v seksu ne želijo

Poljubita se. Še naprej se zibajta in globoko dihajta – a obrnjenem vrstnem redu. Ko on izdahne, vi vdahnite in tako naprej – tako bosta njegov dih vsrkali v svoje telo in ga ponesli vse do spolovila. Potem se poljubita in še naprej skupaj dihajta. Občutke bo nemogoče opisati z besedami, po tantri bosta tako že dosegla stanje, ki je veliko več kot telesno. V tem lahko uživata, kolikor le želita, lahko pa vse skupaj prelijeta tudi naprej v spolni odnos.