Treba je videti film, ki se mu nasmihajo oskarji

Prvi razlog, da se odpravite v kino, je gotovo prav dejstvo, da je bil film razvpit še preden je prišel v redno kino distribucijo. Bil je otvoritveni film lanskega beneškega festivala, Emma Stone je bila tam razglašena za najboljšo igralko, naslov Dežela La La pa je omenjen vedno, ko govorijo o prihajajočih oskarjih. Morda je čas tudi za oskarja za Emmo Stone in Ryana Goslinga, oba sta v preteklosti že bila nominirana? Več bo jasno 24. januarja, ko bodo razglasili letošnje nominacije, končni odgovor pa dobimo 26. februarja, ko bodo znani dobitniki.
Muzikal za sovražnike muzikalov

»Ne marate muzikalov? Bleščeča Dežela La La bi to lahko spremenila,« je zapisala kritičarka revije Time in se tako pridružila vrsti pohval, ki dežujejo iz ust kritikov na račun filma. Tako ali tako pa se zdi, da se bodo tudi največji ciniki morali sprijazniti z vrnitvijo tega žanra, letos nas čaka še težko pričakovani Disneyev muzikal Lepotica in zver. Pa še zanimivost: glavno vlogo v filmu Dežela La La naj bi igrala Emma Watson, a jo je zavrnila prav zaradi vloge v filmu Lepotica in zver, Ryan Gosling pa je zavrnil vlogo v filmu Lepotica in zver, da je lahko igral v Deželi La La.

Ryan Gosling

Je treba reči še kaj drugega kot ti dve besedi? Z Emmo Stone sta skupaj igrala že v dveh filmih, iz filma Ta nora ljubezen je tudi slavni prizor Goslinga brez majice. V filmu Dežela La La je sicer ves čas oblečen, igra pa klavir in poje, kar bo gotovo očaralo mnogo gledalk.