Ko je pred leti gostoval v oddaji prijatelja in televizijskega kuharskega zvezdnika Gordona Ramsayja, se je izkazal odlično, zdaj pa vse kaže, da bo lahko svoje okuse in spretnosti pokazal tudi v svojem lastnem projektu.

Da si po koncu nogometne kariere nikakor ne želi še v pokoj, je naznanil že pred časom, in čeprav je dejaven na številnih področjih - je solastnik nogometnega kluba Miami, rad ima tudi modno industrijo, v kateri tako ustvarja kot pozira -, si želi novega izziva. Kulinarika je njegova ljubezen že dolgo, kot profesionalni športnik, ozaveščen o zdravi prehrani, si redno pripravlja hranljive obroke, z dobrotami pa razvaja tudi svojo ženo in otroke, doma je menda najbolj priljubljena njegova slovita rižota, ki jo je spopolnjeval kar nekaj let, je pojasnil.In prav zaradi izjemnega smisla za kombiniranje različnih sestavin, izbranega okusa in zavedanja o zdravem naj bi bil pravi kandidat za novo kuharsko oddajo. Pred časom se mu je, kot rečeno, poklonil tudi veliki Ramsay, s katerim zakonca Beckham redno prijateljujeta, menda se prav te dni mudita na obisku pri njem v Los Angelesu. Kdo ve, morda se bo iz druženja izcimilo poslovno sodelovanje ...

Še en zvezdnik, ki si domišlja, da je lahko tudi vrhunski kuhar? Dobro obveščeni viri pravijo, da ni tako, Beckham se je prav zaradi športne kariere dodobra ozavestil o zdravem prehranjevanju in lahko ponudi obilo okusnih receptov.