Spodobi se začeti s čestitkami, zmagovalec si to zasluži ...

S soplesalko Tadejo sva opravila vrhunsko. Še zdaj razmišljam, kako se je vse poklopilo. Morda zato, ker sva imela isti cilj, to je izvabiti iz mene čim več. Tadeja se je izvrstno odrezala kot učiteljica in koreografinja. Kapo dol, kako je znala glasbo povezati z zgodbo in jo predstaviti skozi gib.

Za vaš charleston je Andrej Škufca vzkliknil: »Oj, daj me nauči charleston.«

Lep komentar mi bo ostal vse življenje v spominu. Ampak seveda bi me on lahko še veliko naučil. (Smeh.)Če je charleston sproščen in zabaven, je bil tango vaš o...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!