Kaj ženskam ogreje srce?
Ženske našega življenja, pa naj bodo to prijateljice, partnerke, sestre ali mame, so nekaj prav posebnega. Stiskajo pesti za nas, ko se vzpenjamo, nas tolažijo, ko pademo, in imajo vedno za nas tesen objem. Toplo nam je pri srcu, ko jih razveselimo. In kaj jih bo letos še posebej razveselilo pod božičnim drevesom? Pripravili smo predloge, ki so ženskam pisani na kožo.

Album z najlepšimi skupnimi fotografijami
Ženske veljajo za čutnejši spol, ki pogosteje vzame v roke robec, ko se v očeh naberejo solze. Veliko jim pomeni osebni pristop in trud, ki ga vložimo v darilo. Toplo jim bo pri srcu, če izberete najlepše družinske, ljubezenske ali prijateljske trenutke, ujete v fotografije, in podarite album. Ta je dandanes na voljo tudi v obliki tiskane knjige, v katero lahko tudi zapišete kaj ganljivega ali smešnega. To bo dalo darilu še poseben čar. Solze sreče bodo zagotovljene.


Robotski sesalnik iRobot Roomba
Ženske v Sloveniji v povprečju porabijo kar 3,5 ure dnevno za gospodinjska opravila. Podarite jim nekaj, kar jim bo omogočilo več časa zase, ki ga v hitrem tempu življenja tako rado zmanjka. Robotski sesalniki iRobot Roomba uporabniku na leto prihranijo 110 ur dela, pri tem pa poskrbijo, da so tla ves čas brezhibno čista. Nič več sklanjanja ali pometanja kotov, nič več drgnjenja preprog. Najnovejši modeli so tudi povezljivi s spletom, tako da bodo lahko sesalnik vključile od koder koli. Najpreprostejši, a izjemno kakovostni modeli robotskih sesalnikov iRobot Roomba so na voljo že od 299,99 evra. Samo pomislite, nikoli več jim ne bo treba sesati! Vsekakor darilo, vredno nakupa, saj z njim podarite prosti čas.

Večer v dvoje
Kdaj ste šli nazadnje s svojo mamo, sestro, partnerko ali prijateljico na izlet, na večerjo, na predstavo, koncert ali v kino? Tisto, kar končno pomeni največ, je čas, ki ga preživimo skupaj, in ljubezen, ki jo delimo. Ženskam veliko pomenijo skupna doživetja, ki ogrejejo srce. Pri tem imejte seveda v mislih, da koncert, predstava ali večerja ustrezajo okusu ženske, ki jo obdarujete. Čeprav morda ne bo v skladu z vašim. Veselje, spomini in iskre v očeh bodo poplačali kompromis.

Knjiga ne gre nikoli iz mode
Knjiga je priročno in lepo darilo v zadnjem hipu, s katerim ne morete zgrešiti. Obožuje dama, ki jo želite obdariti, kriminalke, ljubezenske romane, knjige za osebno rast ali kuharske knjige? Ne glede na to, kakšnega kova je, v knjigi po njenem okusu se bo zagotovo našla.

Pa ne pozabite lepo zaviti darila, malenkosti so tiste, ki dajo darilu piko na i.