Oskarjevka, ki je poročena z igralcem Michaelom Douglasom s katerim imata dva otroka, se rada loteva projektov gospodinjske narave, svoje navdušenje nad opremljanjem notranjih prostorov pa se je lani odločila deliti tudi s svetom. V sodelovanju z ameriškim nakupovalnim programom QVC je ustvarila lastno kolekcijo izdelkov za dom Casa Zeta Jones, ki vključujejo razkošen spalni in kopalniški tekstil, preproge, jedilni pribor ter druge dodatke za dom. 


Vir: Instagram


Da ne služi le kot obraz znamke, je dokazala z objavo fotografije svojega ustvarjalnega kotička, ki ga imenuje kar ženski brlog. Na instagramu je svojim sledilcem razkrila, da je soba eden izmed njenih najljubših kotičkov, kjer preživlja čas. V prostoru obdanem z opažem glavni prostor zaseda miza na kateri kraljuje šivalni stroj. Ta tam verjetno ni le za okras, in verjamemo, da hollywoodska zvezdnica kdaj pa kdaj požene stroj, saj jo to nedvomno spomni na otroštvo, ko je njena mati, ki je po poklicu šivilja, opravljala svoje delo. 
48-letna igralka s svojimi sledilci velikokrat deli podobe, ki jo navdihujejo, odkar stoji za svojo kolekcijo izdelkov za dom pa so ti utrinki še posebej ustvarjalne narave. Pred kratkim je objavila fotografijo vzorcev blaga in okrasnih obrob, ki bodo našli svoje mesto v prihajajočih kosih notranje opreme, in zraven zapisala, da se vrača k skiciranju.