Turški zvezdnik in glavni junak serije Moja boš je že pripravljen na trume oboževalk, ki ga nestrpno pričakujejo v treh SES-ovih nakupovalnih središčih po Sloveniji, a nekatere so si srečanje z njim zagotovile že na letališču. 33-letni Burak si je ob prihodu sicer oči zakrival s sončnimi očali, a nato vseeno ugodil prošnjam za fotografiranje in avtograme. Po obisku prestolnice je bil presenečen nad vzdušjem na ulicah. Slavni igralec je komentiral, da se v Sloveniji počuti zelo varno. Ta občutek bo morda nekoliko zbledel, ko se bo soočil z kričečimi množicami navdušenih Slovenskih gledalk. A glede na priljubljenost televizijske serije je Burak takšnih odzivov gotovo že navajen, kar je potrdil tudi z videom, ki ga je pripravil za nakupovalno središče Europark Maribor, kjer se bo mudil nocoj ob 19. uri. Danes je že opravil obisk v Celju, kjer so ga v Citycentru takole pozdravile oboževalke. Evforijo, ki je zajela knežje mesto pa si golejte v galeriji spodaj.  


Slavnega igralca to ni prestrašilo, z veseljem je podelil avtograme srečnicam, ki so jim organizatorji uresničili željo, da se povzpnejo na oder k Buraku. 


Nocoj lepega Turka čaka še mariborsko občinstvo, jutri pa vrnitev v Ljubljano, kjer bo ob 16. uri pozdravil oboževalke v tamkajšnjem Cityparku in se srečal tudi z našimi novinarji. Vsi, ki ga ne boste imeli priložnost spoznati v živo, zato nikar ne zamudite intervjuja v Suzy, ki izide ta petek, 1. junija 2018.