»Preden sem postala mamica, so bile moje priprave na poletje bistveno drugačne kot danes,« je v smehu povedala Danijela, ki ustvarja blog Mami na off. »Vadbo sem začela že pozimi in v poletje vedno vstopila fit ter zadovoljna in polna energije. O pedikuri mi ni bilo treba razmišljati tik pred dopustom in zadnji trenutek histerično iskati pedikerke (kot to delam danes). Moje noge so bile vedno gladke, pedikura pa popolna.«

Danijela Sluga ustvarja blog Mami na off.

Ko je Danijela rodila prvega fantka in potem še drugega, se ji je življenje precej spremenilo. Kondicijo zdaj pridobiva na sprehodih z malčkoma, z drugimi rečmi pa se dosti manj obremenjuje. »V starševstvu neizmerno uživam, moram pa priznati, da se nikoli nisem navadila tega, da se mi nemalokrat zgodi, da me petletnik zmoti med tuširanjem, ko si ravno brijem noge in ostane ena noga neobrita, ker pač pozabim nanjo,« je povedala v smehu. Ravno zato je bila zelo vesela novega epilatorja Braun Silk-épil 9 Wet & Dry.


Brez dlačic tudi do štiri tedne

»Namesto vsakdanjega britja se moram zdaj z dlakami ukvarjati zgolj vsakih nekaj tednov, saj je Silk-épil 9 izredno učinkovit. Kot da bi bil ustvarjen za mamice, ki nikoli nimamo časa zase.« Ima širši nastavek za hitrejše epiliranje nog in manjšega za epiliranje pazduh ali bikinija. Je brezžičen in vodoodporen, zato ga Danijela uporabi kar med tuširanjem. »Zaradi ogromno obveznosti rada vsak prosti trenutek namenim možu in otrokoma, kot vsaka ženska pa sem seveda rada tudi lepa. Z Braunovim Silk-épilom so noge gladke tudi do štiri tedne – seveda je vse odvisno od posameznice –, zato za odstranjevanje dlačic porabim zelo malo časa,« je dodala.

Braun Silk-épil 9 Wet & Dry je Danijeli olajšal priprave na poletje.


Poleg epilacije še masaža in piling

»Poleti sem po navadi šla na depilacijo, ki zdrži dlje kot britje, ampak me je motilo to, da so morale biti dlačice kar dolge, da je bila depilacija uspešna. Zato me še toliko bolj navdušuje, da moj novi epilator zaradi tehnologije Close-grip ujame in odstrani tudi zelo kratke dlačice, ki niso večje od zrna peska, približno 0,5 mm,« je entuziastično dodala Danijela.

Braun Silk-épil 9 Wet & Dry ima poleg nastavkov za epilacijo tudi nastavke, ki omogočajo tudi britje, piling in masažo kože. »Še posebej super se mi zdi tisti za piling, ker pomaga proti vraščenim dlačicam, ki so tako zelo nadležne,« je sklenila Danijela.