Predlagala sem, da se dobiva tukaj, saj ste tudi vi malo umetniška, ustvarjalna duša, kajne?
Drži, od nekdaj. Že v šoli so bili vsi moji zvezki počečkani z vzorčki, ornamenti. Drugi so me opozorili na to, da imam svoj stil in naj kaj naredim glede tega. (Nasmeh.) Iz šolskih zvezkov sem trgala porisane liste in jih podarjala. Zdaj poslikavam skodelice. Pred tem sem za eno od podjetij risala pohištvo za kozmetiko. Kar zadeva umetnost na splošno, mi je blizu Kandinski in morda podzavestno v sebi najdem podobne motive. (K mizi, kjer sediva, iz skupine šolarjev, ki so na obisku galerije, sramežljivo pristopijo tri deklice in Taro v prekmurskem narečju prosijo za avtogram v blokec; vsaka si podpis želi na svojem listu, da ga bo lahko potem iztrgala.

Jan je bil medijsko, karierno in osebno že zdavnaj postavljen. Natančno je vedel, kaj hoče, kakšnega človeka si želi ob sebi, jaz pa takšna nisem bila. Seveda posledično tudi on ni dajal meni, kar bi potrebovala. 

Pa prav zdaj ste govorili o zvezkih in listih.
(Nasmeh s presenečenjem v očeh.) Ja, ne morem verjeti! (Tara jim prijazno ugodi, tudi ko jo prosijo še za selfi. Dekleta ji povedo, da jo gledajo v oddaji Zvezde plešejo, nato s širokimi nasmehi stečejo nazaj k sošolcem.) Res lepo. Tega nisem pričakovala. Ne dogaja se mi prav pogosto. Prvič sem kaj takšnega doživela v Popolni poroki (v oddaji, kjer je nastopala ob Boštjanu Romihu, op. a.). Majhni otroci so me ustavljali. Saj lahko razumem, punčke te gledajo v lepih dolgih oblekah, zanje si kot princeska. Vi ste bili vedno pridna učenka in študentka. Po izobrazbi ste diplomirana kozmetičarka, specializirana za eterična olja. Katera se vam zdijo najboljša? Boste delali tudi na tem področju?
(Odkima.) Že med študijem sem ugotovila, da najverjetneje ne. Eterična olja so zaklad. Vsako je dobro za kaj. Najpomembneje je, da kupujemo stoodstotno naravna, torej ne sintetičnih, sicer lahko naredimo več škode kot koristi. Sama največkrat pri negi kože uporabljam neroli, tj. moški cvet pomarančevca. Ta uravnava stanje v celicah, zato je posebno primeren za vse, ki smo pogosto v stresu. 

Vse je bilo v redu, dokler ni bilo nasilja v družini. Kot najstnik vsakršno nasilje, pa naj bo psihično ali fizično, dojemaš drugače. V tako ranljivih letih te stvari bolj zaznamujejo, kot si misliš. Zares strašno je bilo, ko sem bila nekoč pri prijateljici, pa so me poklicali s policije, da so mamo odpeljali v bolnišnico. 


Celoten pogovor preberite v majski reviji Onaplus, ki je izšla 3. maja 2017. Na prodajnih policah vas čaka vse do 5. junija.